Bebisbilder

Thelma ville se hur jag såg ut när jag var liten, och eftersom jag var så gudomligt söt så visar jag givetvis det!
image98
image99

Hittade en bebisbild på Humla oxå
image100

Vad tvåbeningarna håller på...

De säger att de ska bygga nytt vardagsrum, vad nu det är för fel på det vi har....
Det började med att det kom en maskin inrullande
image93
Då satt det två nyfikna katter i fönstret, nämligen Humla och jag!
Matte bloggar om det:
http://utbygget.blogg.se/

Men det verkade jobbigt så vi softade istället.
image94
Där kan ni se vilken stil-skillnad det är mellan Humla och mig, på det där viset skulle jag aldrig kunna sova.... Nä, det sparar jag till gos-stunderna!

Humla är noga med renligheten, det tycker jag är bra, men är det inte att gå till överdrift att tvätta sig i handfatet, om man är KATT?
image95

Sen ville jag bara visa att Humla faktiskt fortsätter sitta på barnstolen. Hon sitter så när matte lagar mat, tror hon att hon ska få smaka kanske?
image96

Matte håller på med nåt jag inte fattar, hon borrar hål i en kattlåda. Nåja, hon blir väl förvånad sen när vi kissar i den, för det kommer rinna ur :-)
image97

Det ÄR mysigt att vara två

Just nu har jag inga bildbevis, men jag gillar Humla jättemycket, får lite moderskänslor för den lilla Humlan.
Hon är ett trevligt sällskap både till mig och resten av familjen. Eftersom hon gillar att leka med småmattarna så får jag lugn och ro, jag tycker ju faktiskt att det är liiiiite under min värdighet att jaga leksaker. Humla däremot är helt ok att jaga och brotta ner. Mitt under brottningen brukar jag tvätta henne lite oxå. Så hon vet vem som är störst menar jag ;-)
Men hon har visst alltid varit minst där hon bott tidigare, så det är nog helt ok för henne.
Men jag ger matte helt godkänt för inköpet av sällskapskatten, jag ger mig, jag hade fel när jag morrade och fräste, men det kunde ju varit vilken vimsmaja som helst i den där buren!

Eftersom Humla sov hos matte länge i natt passade jag på att krypa upp till matte i soffan innan. Att ligga RIKTIGT nära matte är skönt, efter en stund lyfte hon upp mig i knäet, och jag spann som en symaskin *mmmmm*, men så kan jag inte ligga mer än 10 minuter, så sen fick det vara nog, men matte var mer än nöjd sen.

Vilken gaphals...

Ja, det blev så att vi skulle åka bil, och du milde, vilken gaphals den där Humla är...
Hon protesterade hela vägen, 15 MIL!!!!!
Matte tyckte synd om mig som fick sitta ihop med gaphalsen, men tyckte jag var jätteduktig som stod ut med att ha Humla liggande ovanpå mig, skrikande. Ibland var hon bara för jobbig, så då försökte jag slicka henne på huvudet, för att lugna henne, men det funkade inte....
På hemresan gick det bättre, då somnade hon till ibland. Hon kanske lär sig hon oxå.

När vi kom hem fick vi sova i mattes säng, Humla låg där längst, och när jag hälsade på så passade jag på att tvätta av lill-flickan ordentligt. Matte tyckte det var så gulligt när jag låg och kramade och tvättade Humla. Nåja, NÅN måste ju ta hand om den lilla katten.

Världen är upp och nervänd!

Nu tror jag att allt är knasigt.
Några exempel på hur illa det är:

*Tvåbeningarna går inte till jobbet utan är hemma på konstiga tider.

*Innekatterna ska tydligen vara utekatter ibland (i koppel)

*Humla sitter på tvåbeningsbarnstolen:
image92

*Tvåbeningsbarnet sitter i kattburen
image91

Alltså, jag FATTAR ingenting..... Tvåbeningarna kallar det semester.

Hmmmmm, jag som gillar lugn och ro och fasta rutiner, jag bestämmer mig nog för att jag INTE gillar det här med semester. Snart ska vi väl ut och åka i buren oxå, eftersom matte har köpt en stor som både Humla och jag får plats i.... UTAN tvåbeningsbarn i förstås.

Utställd

Nu är jag utställd (och intagen) Jag stod egentligen inte ute alls, utan inomhus hela tiden och det var massa andra katter där.
Det var en tant som klämde lite på mig och tittade noga på mig och sa vad som var bra med mig. Det var ganska mycket det *stolt*
image84

Matte var med och fångade mig när jag tänkte smita
image85

Jag fick nåt som hette Ex1, och spöade därmed en annan nästan likadan katt som bara fick Ex2 för mitt huvud var bredare.
Här väljer tanten mellan oss båda
image86

Man kunde vinna nåt som hette BIV oxå, men det tog en minikatt (nåja, i Humlas storlek) framför nosen på mig. Men ok, hon kanske hade finare pälsfärg då, som tanten sa...

NOM blev det inte heller, fast det var nära, tanten (som heter Eiwor Andersson förresten) valde mellan mig, Frode och en Aby, och hon valde den där smalisen, trots att Frode var så frodig och jag så söt. Förresten slösade jag dagens enda fräs på Frode, han kom lite för nära mig...

Buren var jobbig, jag försökte modifiera  mattes upphängningar i början, välte ut maten och vattnet, så matte gick och köpte koppar att hänga på gallret. Efter att jag träffat tanten tyckte jag dock att det var skönt att ligga i buren, så då vilade jag sen.
image87

Maten, vattnet och lådan kunde varit hemma, för det struntade jag blankt i. Sånt kan man ju göra hemma!

Allra mest beröm fick jag för ögonen, för att de har fin färg, är stora, runda och sitter på rätt ställe.
image88