Trasig dator

Idag när matte satt vid datorn började den låta konstigt. Jättemärkligt.
Hon funderade på att gå tillbaka till affären med den.


Men så märkte hon nåt mer annorlunda med den, den fick liksom päls på sidan... Samtidigt som den kurrade.


Hon är faktiskt ganska cool, min kompis Humla.

Glömde ju en bild igår


Här visar jag mattes och husses nya lakan. De är lila.
Vaddå beige eller grå? Eftersom jag matchar lakanen så är de lila, för jag är LILA.

Idag är vi sura igen, för vi får inte vara i hallen. Husse säger att vi kommer stryka oss mot de nymålade väggarna... Nääää, jag tror på sin höjd att Humla skulle ha vält färgburken och trampat i det som rann ut och målat söta små kattassar på golven i hela huset....

Snyggingar

Jag finner inte ord för hur snygga vi har blivit. Det är makalöst att två katter kan vara så snygga. Egentligen borde det vara förbjudet till och med.
Nu ska jag vara väldigt snäll: Humla är nog snyggast av oss. Det säger matte i alla fall, men sen klappar hon mig och säger att jag är hennes första kärlek och så får jag några godisbitar och så är jag nöjd. Godis är bättre än skönhet. Men jag är inte så pjåkig ändå.
Om Humla gillade att åka bil skulle vi få åka på skönhetstävlingar. Men nu får vi bara göra det när det är hemma i Kalmar, så vi inte behöver åka så långt i bilen. Hon blir ju så gnällig då.
Men om jag skriver så här måste jag ju visa hur snygga vi har blivit:
Humla har även varit ute i trädgården lite:


Jag var oxå ute, men en alldeles liten ministund så matte kunde inte ta kort på mig. Lika bra det, för jag tycker inte om att vara ute, det är stort och läskigt.
Jag gillar inte förändringar. Husse säger att det kallas att vara konservativ. Men det är jag inte, jag älskar alla sorters mat, kan mycket väl tänka mig att prova nåt nytt varje dag. Häromdagen hade jag självservering i köket. Matte hade köpt en påse nytt torrfoder som stod i en påse, när hon kom hem hade jag öppnat den och smakat. Det kallar jag inte att vara konservativ, det kallar jag att vara mycket öppen för förändringar.

Förresten var vi sura häromdagen. Husse kladdade på nåt klet på trappan i nybygget och på flaskan stod att man skulle påföra det med en korthårig rulle. Sen tyckte han att de ANDRA korthåriga rullarna skulle stängas ute från rummet och tittade på OSS!!!??? Vadå??? Korthåriga, javisst, men RULLE kan han vara själv. Sen blev vi utestängda från rummet i en natt och en dag...
Jag brukar ju sova där nere i soffan juh... Humla, hon sover oftast hos husse eller matte, i natt hade hon traskat omkring på mattes mage och trampat på henne så där mysigt.

Vi trivs och har det bra i alla fall. Matte säger ibland att hon önskar hon var en katt, att få sova när man är trött, göra precis vad man vill och bara vara. Men gör det då tycker jag... Då suckar hon och börjar städa, tvätta eller gå till jobbet. Att det ska vara så svårt att fatta hur man gör...
Doooobidoooo, jag vill ju va som duuuuu...... Alla snubbar vill ju vara katt!