Näää, nu måste jag ju skriva nåt

Det var ju så länge sen.
Jag är lite upptagen nämligen. Det tar ju lite tid det här att löpa och fundera på killar och sånt. Matte klagar på att jag inte är så social längre, men vadå??? Har inte hon varit tonåring eller???

Nåja. Jag ska visa några bilder på oss snyggingar i familjen. Här ligger vi och päser i fönstret, det är så gott nu när det kommer värme underifrån. Fattar bara inte varför matte ska hålla på att sätta massa prydnadssaker i fönstren, det räcker ju med de vackra katterna... Hmmmpf.
image131
image132

Och matte ja... Hon tyckte inte att vi var fina nog, utan hon tog med oss upp till badkaret. Först åkte Humla i och blev duschad..... FYYYYY, vad illa hon luktade efteråt....
image133

Men det var snabbt min tur, och Humla tyckte att jag luktade precis lika illa...
image136
image135

Usch, det var vårt första bad, och vi gillade det INTE.
Humla blev som en fluffboll, och jag blev alldeles platt i pälsen.

Nåja, det närmar sig jul oxå, matte har tagit lite kort på oss, som vi ska ha som vårt julkort. Men det väntar vi liiiiite med. Men jag kan ju visa ett kort som matte INTE var nöjd med:
image137
Hon tyckte att vi skulle hålla oss PÅ rekvisitan och inte brevid....

Pepparkakor är mysigt, men inget för katter, eller åtminstone inte för mig. Humla är ju däremot med ÖVERALLT....
image138


Förresten... jag måste sluta säga lillkatten om Humla, idag när matte vägde oss så vägde hon MER än mig.... 50 g mer.... *suck*. Men så äter hon ju hela tiden oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback