Slöstjärtar och fönstertittare

Häromdagen kom mattarna hem med nya fiskar till akvariet och den minsta hojtade "Pappa, vi har köpt slöstjärtar". Pappa, det är husse det...

Husse svarade "Nä, det är inte slöstjärtar, det är slöJstjärtar, men vi har två SLÖstjärtar, de ligger här"
Och så pekade han på mig och Humla... *hmpf*
Ska han säga, han hade legat sjuk i soffan hela dan och var rätt slö själv.

Vi har fått ny underhållning här oxå, förra veckan kom det nya fåglar utanför fönstret, matte säger att det är starar och att de varit i varmare länder ett tag.
Nåja, fåglar är väl en sak, men när fåglarna bygger bo under vårt tak, då är det häftigt. Man ser dem bäst från fönstret i badrummet, då måste man slingra sig in bakom gardinen, och så från köksbänken. Problemet är att vi inte får vara så ofta i badrummet (för Humla pillar upp golvbrunnarna och dricker där ur) och på köksbänkarna brukar vi inte heller få vara.... Så vi tröttnar ju inte på att titta på stararna precis. Men köksbänken... där kan man ju sitta när ingen av tvåbeningarna är hemma :-)

Kommentarer
Postat av: Azlan och Loke

Slöstjärt kan husse vara själv. Iallafall här. Hihi, barn kan tydligen vara så roliga. Vi träffar ett mindre barn ibland, hon är ganska underlig, men vi förstår att ni är mer vana eftersom ni har småmattar också.
Vi skulle också vilja ha ett akvarium samt fåglar utanför badrumsfönstret. Nu blev vi lite avis. Men glada för er skull såklart!

Tassar från Azlan och Loke


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback